D 20.6.2020 afholdte jeg hvalpetræf for kennelens A-kuld. 5 hvalpe ud af de 7 havde mulighed for at deltage. Jeg havde glædet mig SÅ vanvittig meget til at se dem igen. Vi havde en fantastisk dag. Hvalpene fik en fødselsdagsgave af Kennelmutter. Og fødselsdagskage skulle der jo selvfølgelig også til.

Fra højre: Abildtrup’s Foxy Appleblossom aka Vilja – Abildtrup’s Foxy Amadeus aka Otto – Abildtrup’s Foxy Achy Breaky Heart aka Shadow – Abildtrup’s Foxy Ain’t She Sweet aka Qty – Abildtrup’s Foxy Ave Ave Halo aka Halo

Qty med sin gave – hun ser ud som om hun kan lide den…
Halo har det aaaaalt for varmt til, at kigge på sin gave ….
Otto er helt klart med på, at tage sin gave med sig hjem
Vilja gemmer sin gave til senere, hvor hun har planlagt, at den skal eksploderes
Stellet fra Corgi Klubben var selvfølgelig på bordet, i dagens anledning, samt DKK bestik.